Energetske storitve

Ponašamo se s tradicijo, izkušnjami in strokovnim kadrom, kar nam omogoča naročnikom ponuditi celovite storitve na področju elektroenergetskih objektov in naprav.

Električna energija je danes temelj večine procesov v obrti in industriji.
Kakovost električne energije, zanesljivost njene dobave in ustrezno obratovalno stanje elektroenergetskih naprav pri odjemalcih, so bistvenega pomena za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev.

Smo vaš partner, ki v celoti obvladuje področje kontrole točnosti in overitev meril za obračun električne energije. Zagotavljamo sledljivost meritev ter jasnost in pravilnost poročanja o rezultatih kontrole.

V Elektru Maribor prevzamemo poleg izvedbe tudi skrb za vzdrževanje vaših elektroenergetskih objektov. Reference imamo pri izvedbi gradbeno-montažnih storitev za večje infrastrukturne objekte v državi, za številne zasebne investitorje smo gradili elektroenergetske objekte za potrebe oskrbe z električno energijo.

V elektro in kovinski delavnici že dolga leta skrbimo za izdelavo in sanacijo različnih izdelkov, ki jih vgrajujemo v naše elektroenergetske objekte. Izkušnje in odzivnost so prednosti s katerimi se ponašamo in jih želimo ponuditi tudi vam.

  

Storitveni enoti se nahajata v Mariboru in Ljutomeru, obiščite nas:

SE Maribor, Veselova 6, 2000 Maribor

SE Ljutomer, Ulica Rada Pušenjaka 5, 9240 Ljutomer