Počitniške kapacitete

Počitniške kapacitete lahko uporabljajo tako aktivni kot tudi upokojeni delavci podjetja Elektro Maribor. Namenjene so zagotavljanju pogojev za oddih in rekreacijo ter vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti delavcev v podjetju. V primeru prostih zmogljivosti lahko le-te uporabljajo tudi zunanji interesenti, ki izkažejo zanimanje za letovanje v naših počitniških kapacitetah.

Počitniške kapacitete se v poletni in zimski sezoni dodeljujejo na osnovi razpisa za letovanje. O dodelitvi počitniških kapacitet zaposlenim v času razpisa odloča posebna komisija v podjetju. Razpis je zaposlenim na voljo na intranetu.

Izven razpisa in izven sezone počitniške kapacitete dodeljujemo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav ali telefonske rezervacije.

 

SEZNAM POČITNIŠKIH KAPACITET IN CENE LETOVANJA

Počitniške zmogljivosti se nahajajo v Republiki Sloveniji in Republiki Hrvaški. V seznamu počitniških kapacitet si lahko ogledate krajši opis počitniških enot. Za tiste, ki imajo raje zdravilno plavanje v termalni vodi in sprostitev v storitvah Wellness centrov, je na voljo apartma v Termah Olimia.

Cene uporabe počitniških kapacitet za zaposlene in ostale so določene v Ceniku letovanja.

Več informacij o počitniških kapacitetah družbe Elektro Maribor je na voljo v zloženki.

V ceno niso vključeni turistična taksa, prijava in nezgodno zavarovanje.

Kontakt:
Sanja Hanžič (email: sanja.hanzic@elektro-maribor.si, tel: 02 22 00 217)

V kolikor smo pritegnili vašo pozornost, bomo veseli vašega odziva. Želimo vam prijeten oddih v naših počitniških kapacitetah.


ISKANJE PROSTIH POČITNIŠKIH KAPACITET V IZBRANEM TERMINUSeznam prostih kapacitet v izbranem obdobju:

Naziv Kraj Država Tip Povezava