Brezplačno osebno obveščanje o prekinitvah distribucije električne energije

Za naše uporabnike smo pripravili nov celosten osebni način obveščanja o načrtovanih in nenačrtovanih prekinitvah distribucije električne energije, ki je prilagojen posameznemu uporabniku.

Uporabnikom, ki se za to odločijo, zagotavlja naša družba za njihova merilna mesta brezplačno osebno obveščanje tako o nenačrtovanih izpadih na srednjenapetostnem (SN) nivoju kot tudi o načrtovanih izklopih električne energije zaradi vzdrževalnih del.

Na oskrbnem območju Elektra Maribor sta uporabnikom na voljo spletna in mobilna aplikacija, ki omogočata brezplačno obveščanje o prekinitvah distribucije električne energije.

Mobilna aplikacija ‘eStoritve Elektro Maribor’ je dostopna v Google Play (za Android) in v App Store (za iOS).
Mobilna aplikacija vsebuje modul Splošne informacije, za katerega se ni potrebno registrirati in modul Vaša merilna mesta, za katerega je potrebna registracija. Registracija je enostavna, postopek je opisan v meniju Pomoč uporabnikov (nahaja se v mobilni aplikaciji).

Če ste že registrirani preko spletne aplikacije eStoritve, enako uporabniško ime in geslo uporabite za mobilno aplikacijo.

Zaradi novega celostnega osebnega načina obveščana o prekinitvah ni več potrebe po nadaljevanju tovrstnih objav na Facebooku. Vse objave pa bodo seveda še naprej na voljo na naši spletni strani. Uporabnikom priporočamo, da čim prej pričnejo uporabljati spletno oz. mobilno aplikacijo za osebno obveščanje.

Za morebitne dodatne informacije ali pomoč pri registraciji smo vam na razpolago na brezplačni telefonski številki 080 2101 ali na elektronskem naslovu info@elektro-maribor.si.