Obvestilo obiskovalcem

Družba Elektro Maribor je že ob izbruhu koronavirusa sprejela številne ukrepe. Tudi v aktualnih razmerah je zelo pomembno upoštevanje vseh potrebnih preventivnih ukrepov za zmanjševanje tveganj za uporabnike in za zaposlene, ob hkratnem zagotavljanju neprekinjenosti poslovanja, upoštevaje naše poslanstvo, distribucijo električne energije za prebivalstvo, družbene sisteme in gospodarstvo.

  • Naše uporabnike vljudno prosimo, da uporabljajo številne razpoložljive komunikacijske kanale (telefon, e-pošta, navadna pošta).

  • V poslovnih prostorih se do nadaljnjega sprejemajo samo nujni, predhodno napovedani obiski uporabnikov. Uporabnik obisk predhodno po telefonu ali elektronski pošti napove in pojasni, kaj želi urejati. V primeru, da zaposleni oceni, da zadeva ni urgentna ali je rešljiva na drug način, bo uporabnik napoten k ustreznemu ravnanju.

  • Elektronski način komuniciranja z družbo Elektro Maribor, ki je v veliki meri že stalna praksa, v sedanjih razmerah postaja še bolj zaželen. Uporabnike naših storitev prosimo, da ga uporabljajo v čim večji meri. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 21 01 ali nam pišete na info@elektro-maribor.si.

  • Naše uporabnike vljudno vabimo, da se naročijo na brezplačno obveščanje o načrtovanih in nenačrtovanih prekinitvah distribucije električne energije preko spletne oz. mobilne aplikacije eStoritve (https://em-eracun.informatika.si).

  • Ob tej priložnosti bi želeli ponovno opozoriti na prednosti in možnosti uporabe brezplačnega portala in mobilne aplikacije Moj Elektro. Moj Elektro (https://mojelektro.si) uporabnikom omogoča dostop do merilnih podatkov ne glede na elektrodistribucijsko območje ali dobavitelja.

Obe mobilni aplikaciji (eStoritve in Moj Elektro) sta dostopni preko Google Play in App Store.

Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje.

Predsednik uprave
mag. Boris Sovič


Maribor, 16. oktober 2020