Obvestilo obiskovalcem

Preprečevanje širjenja okužb za zmanjševanje tveganj

za naše uporabnike in za naše zaposlene

 

Družba Elektro Maribor je ob izbruhu koronavirusa sprejela številne ukrepe za zmanjševanje tveganj za naše uporabnike in za naše zaposlene, zagotavljanje neprekinjenosti poslovanja, upoštevaje naše poslanstvo, distribucijo električne energije za prebivalstvo in gospodarstvo.

  • Vstopne točke (informacijske pisarne in drugi poslovni prostori družbe) se za zunanje deležnike do nadaljnjega za nenujne zadeve zaprejo. Naše uporabnike prosimo, da uporabljajo številne razpoložljive komunikacijske kanale (telefon, e-pošta, navadna pošta) oziroma prestavijo nenujne obiske na kasnejši termin

  • V poslovnih prostorih se do nadaljnjega sprejemajo samo nujni, predhodno napovedani obiski uporabnikov. V nujnih zadevah prosimo, da uporabnik obisk predhodno napove in po telefonu pojasni, kaj želi urejati. V primeru, da zaposleni oceni, da zadeva ni urgentna ali je rešljiva na drug način, bo uporabnik napoten k ustreznemu ravnanju.

  • Elektronski način komuniciranja z družbo Elektro Maribor, ki je v veliki meri že stalna praksa, v sedanjih razmerah postaja še bolj zaželen. Uporabnike naših storitev prosimo, da ga uporabljajo v čim večji meri. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na telefonski številki 080 21 01 (delavniki med 07:15 in 15:00) ali nam pišete na info@elektro-maribor.si.

 V kolikor želite, da Vas glede oddane vloge pred njeno obravnavo kontaktiramo, Vas vljudno prosimo, da nam zaupate Vaš kontakt, na katerem ste dosegljivi.

 

Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje.

 

                                                                                                                                                                                  Predsednik uprave

                                                                                                                                                                                    mag. Boris Sovič

Maribor, 11. marec 2020