Vabilo Nejčev spominski pohod 2019

Elektro Maribor Vas v okviru pohodniške sekcije športnega društva vabi, da se nam v soboto, 9. februarja 2019, pridružite na

Nejčevem spominskem pohodu 2019 v spomin Nejcu Mesariču.

Pred petimi leti, v pričetku februarja, ko je Slovenijo zajela izjemna naravna ujma, je pri odpravljanju posledic žleda in ponovnem vzpostavljanju oskrbe naših odjemalcev z električno energijo, tragično izgubil življenje Nejc Mesarič. V spominu nanj in njegovo požrtvovalnost letos organiziramo že peti pohod in spominsko slovesnost.

Pričetek daljšega pohoda bo ob 7:00 izpred Lovske koče, Zgornja Bistrica 25, Slovenska Bistrica. Pohodniki se bodo ob 9:00 udeležili spominske slovesnosti, ki se bo pričela ob prvem spominskem obeležju v Repu na Pohorju in se nadaljevala ob drugem spominskem obeležju.
Po slovesnosti bodo pohodniki odšli na drugi, krajši, del pohoda do Gostišča Jakec na Sv. Treh kraljih.

Pot bo v vsakem vremenu potekala po delu južne slovenske transverzale iz Slovenske Bistrice do Sv. Treh kraljev.

Vljudno vabljeni!

Prijave na pohod sporočite do 6. februarja 2019 na elektronski naslov jelka.kovacic@elektro-maribor.si ali na telefon 02 22 00 225.

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti pohoda ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu. Udeleženec hodi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila organizatorjev pohoda.