Varstvo podatkov

Pravila varstva podatkov ob uporabi spletnih strani in storitev

Spoštovani,

v družbi Elektro Maribor d.d. smo zavezani k skrbi za vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi predpisi in vašimi željami. Ker je skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (angleška kratica: GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2, Ur. list RS, št.: 163/22), smo ob prilagoditvi novi zakonodaji posodobili splošne pogoje varstva podatkov. 

Pravila varstva podatkov so dostopna na spletni strani Pravila varstva podatkov.

V Pravilih varstva podatkov si lahko preberete podrobnejše informacije o vrstah podatkov, ki jih obdelujemo in v katere namene, tako v okviru zagotavljanja zanesljivega, varnega, kakovostnega in trajnostnega distribucijskega sistema, vodenja pogodbenih razmerij in trženjskega komuniciranja s strankami ter partnerji, pozabili pa nismo niti na določila varstva podatkov ob uporabi spletnih strani. Za zagotovitev preglednosti obdelave podatkov vam v pravilih natančneje predstavljamo tudi bistvene pravice posameznikov glede varstva podatkov.

Za vsa vprašanja ali pomoč pri uveljavljanju vaših pravic vam je na voljo naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov (angleška kartica: DPO), ki bdi nad obdelavo osebnih podatkov in stalno spremlja skladnost obdelav z veljavnimi predpisi in mednarodnimi standardi.

Pravila varstva podatkov ob uporabi spletnih strani in storitev